Iets te vieren of zomaar lekker met familie en vrienden of collega’s aan de Rijsttafel of Hapjes voor een receptie / borrel of ander gelegenheid?
De kok van BIJ DE INDO bereidt de overheerlijk authentieke gerechten voor u en wij zorgen voor levering aan huis of op een ander locaties.
Laat de zintuigen van u en uw gasten prikkelen en geniet van een compleet verzorgde Catering….
LEKKER, GEMAKKELIJK, COMPLEET & VERZORGD...
SELAMAT MAKAN!
Nieuwsgierig geworden naar onze Indonesische smaken en geuren? Kom gerust bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek. U vindt ons op:
Centrumoever 14
2371 JC Roelofarendsveen
Tel 071-740 0302
ONZE CATERING MENU’S
(vanaf 20 personen voor particulieren en bedrijven)
BIJ DE INDO Ayam Menu |
€20,50 p.p. |
Basis, keuze uit:
nasi putih (witte rijst) of nasi goreng (gebakken rijst)
of nasi kuning (gele rijst) of bami goreng (gebakken noedels) of mihoen goreng (gebakken rijst vermicelli)
Tumis Katjang Panjang
roergebakken kouseband met knoflook
Ayam Ketjap
kipflet in (vegan) ketjapaus
Saté Ayam kippendijfilet saté met pindasaus
of Saté Vegetarisch
(met Uitzondering van saté Kambing)
Bijgerechten: atjar ketimun komkommerzuur, krupuk of cassave (vegetarisch), gebakken uitjes, sambal pedas 🌶️🌶️ huisgemaakte sambal
Menu A INDO Mild |
€23,50 p.p. |
2 Basis, keuze uit:
nasi putih (witte rijst) of nasi goreng (gebakken rijst)
of nasi kuning (gele rijst) of bami goreng (gebakken noedels) of mihoen goreng (gebakken rijst vermicelli)
Daging Semoor
rundvlees in zoete (vegan) ketjapsaus
Ayam Ketjap
kipflet in (vegan) ketjapaus
Orak Arik
roergebakken spitskool met ei, worteltjes
Sambal Goreng Boontjes 🌶️
sperziebonen in milde sambal saus
Sambal Goreng Telor 🌶️
gefrituurde eieren in milde sambalsaus
Menu B INDO Royaal |
€26,50 p.p. |
2 Basis, keuze uit:
nasi putih (witte rijst) of nasi goreng (gebakken rijst)
of nasi kuning (gele rijst) of bami goreng (gebakken noedels) of mihoen goreng (gebakken rijst vermicelli)
Daging Rendang 🌶️
rundvlees in milde kokosmelk en sambalsaus
Ayam Ketjap
kipflet in (vegan) ketjapaus
Saté Ayam
kippendijfilet saté met pindasaus
Tjap Tjoi
roergebakken gemengde groenten
Sambal Goreng Boontjes 🌶️
sperziebonen in milde sambalsaus
Sambal Goreng Telor 🌶️
gefrituurde eieren in milde sambalsaus
Menu C INDO DeLuxe |
€28,50 p.p. |
Basis, keuze uit:
nasi putih (witte rijst) of nasi goreng (gebakken rijst)
of nasi kuning (gele rijst) of bami goreng (gebakken noedels)
of mihoen goreng (gebakken rijst vermicelli)
Daging Rendang 🌶️
rundvlees in milde kokosmelk en sambalsaus
Ayam Karé
kippendijflet in kerriesaus
Saté Ayam
kippendijfilet saté met pindasaus
Sambal Goreng Udang 🌶️🌶️
garnalen met peteh bonen in pittige kokosmelksaus
Sayur Lodeh 🌶️
gemengde groeten in milde kokosmelksaus
Sambal Goreng Boontjes 🌶️
sperziebonen in milde sambalsaus
Sambal Goreng Tempe 🌶️
krokant gebakken sojabonen
Sambal Goreng Telor 🌶️
gefrituurde eieren in milde sambalsaus
Bijgerechten Menu A, B en C
Atjar Ketimun komkommerzuur
Atjar Kuning zoetzure spitskool en wortel
Gebakken Uitjes krokant gebakken klein gesneden uien
Serundeng gebakken geraspte kokos met pinda’s
Sambal Pedas 🌶️🌶️ huisgemaakte sambal
Cassave (vegetarisch, mild pittig)
Krupuk (garnalen)
Voorwaarden Catering
Levering uitsluitend á Contant (particulier) of een aanbetaling van 50% van het totale bedrag.
Er kan in de bestaande menu’s hier en daar wat gewijzigd worden. Alles is bespreekbaar.
Gerechten worden geserveerd in warmhouders bakken (chafing dishes).
Huur borden en bestek €3,00 per couvert.
Voor het opscheppen van de gerechten is het eventueel mogelijk om medewerkers van BIJ DE INDO in te huren.
Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken dan zijn hier extra kosten aan verbonden. De kosten voor het inhuren van medewerkers zijn €25,00 per persoon, per uurtarief inclusief 21% b.t.w..
Gratis bezorging binnen Roelofarendsveen e.o. (6 km). Buiten Roelofarendsveen worden extra rijkosten in rekening gebracht.
Bij verlies en/of schade van de materialen stellen wij u verantwoordelijk voor reparatie c.q. vervangingskosten.
Gelieve de Catering graag ruim van tevoren opgeven.
Graag horen wij 5 dagen van tevoren het definitieve aantal personen. Indien er een wijziging is van het aantal personen, ontvangen wij dit graag 48 uur van tevoren.