Catering

Iets te vieren of zomaar lekker met familie en vrienden of collega’s aan de Rijsttafel of Hapjes voor een receptie / borrel of ander gelegenheid?

De kok van BIJ DE INDO bereidt de overheerlijk authentieke gerechten voor u en wij zorgen voor levering aan huis of op een ander locaties.

Laat de zintuigen van u en uw gasten prikkelen en geniet van een compleet verzorgde Catering….

 

LEKKER, GEMAKKELIJK, COMPLEET & VERZORGD...

SELAMAT MAKAN!

 

Nieuwsgierig geworden naar onze Indonesische smaken en geuren? Kom gerust bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek. U vindt ons op:

Centrumoever 14

2371 JC Roelofarendsveen

Tel 071-740 0302

ONZE CATERING MENU’S

(vanaf 20 personen voor particulieren en bedrijven)

BIJ DE INDO Lunch Menu

€17,00 p.p.

Basis, keuze uit:

nasi putih (witte rijst) of nasi goreng (gebakken rijst)

of nasi kuning (gele rijst) of bami goreng (gebakken noedels) of mihoen goreng (gebakken rijst vermicelli)

 

Tumis Katjang Panjang

roergebakken kouseband met knoflook

 

Saté Ayam of Saté Vegetarisch (met uitzondering van saté Kambing)

kippendijfilet saté met pindasaus

 

Bijgerechten: krupuk  of cassave (vegetarisch), gebakken uitjes, serundeng


Menu A INDO Mild

€19,50 p.p.

2 Basis, keuze uit:

nasi putih (witte rijst) of nasi goreng (gebakken rijst)

of nasi kuning (gele rijst) of bami goreng (gebakken noedels) of mihoen goreng (gebakken rijst vermicelli)

 

Daging Semoor

rundvlees in zoete (vegan) ketjapsaus

 

Ayam Ketjap

kipflet in (vegan) ketjapaus

 

Orak Arik

roergebakken spitskool met ei, worteltjes

 

Sambal Goreng Boontjes 🌶️

sperziebonen in milde sambal saus 

 

Sambal Goreng Telor 🌶️

gefrituurde eieren in milde sambalsaus


Menu B INDO Royaal

€22,50 p.p.

2 Basis, keuze uit:

nasi putih (witte rijst) of nasi goreng (gebakken rijst)

of nasi kuning (gele rijst) of bami goreng (gebakken noedels) of mihoen goreng (gebakken rijst vermicelli)

 

Daging Rendang 🌶️

rundvlees in milde kokosmelk en sambalsaus

 

Ayam Ketjap

kipflet in (vegan) ketjapaus

 

Saté Ayam

kippendijfilet saté met pindasaus

 

Tjap Tjoi

roergebakken gemengde groenten

 

Sambal Goreng Boontjes 🌶️

sperziebonen in milde sambalsaus

 

Sambal Goreng Telor 🌶️

gefrituurde eieren in milde sambalsaus


Menu C INDO Deluxe

€24,50 p.p.

Basis, keuze uit:

nasi putih (witte rijst) of nasi goreng (gebakken rijst)

of nasi kuning (gele rijst) of bami goreng (gebakken noedels)

of mihoen goreng (gebakken rijst vermicelli)

 

Daging Rendang 🌶️

rundvlees in milde kokosmelk en sambalsaus

 

Ayam Karé

kippendijflet in kerriesaus

 

Saté Ayam

kippendijfilet saté met pindasaus

 

Sambal Goreng Udang 🌶️🌶️

garnalen met peteh bonen in pittige kokosmelksaus

 

Sayur Lodeh 🌶️

gemengde groeten in milde kokosmelksaus

 

Sambal Goreng Boontjes 🌶️

sperziebonen in milde sambalsaus

 

Sambal Goreng Tempe 🌶️

krokant gebakken sojabonen

 

Sambal Goreng Telor 🌶️

gefrituurde eieren in milde sambalsaus


Bijgerechten Menu A, B en C

 

Atjar Ketimun komkommerzuur

Atjar Kuning zoetzure spitskool en wortel

Gebakken Uitjes krokant gebakken klein gesneden uien

Serundeng gebakken geraspte kokos met pinda’s

Sambal Pedas 🌶️🌶️ huisgemaakte sambal

Cassave (vegetarisch, mild pittig)

Krupuk (garnalen)



Voorwaarden Catering

 

Levering uitsluitend á Contant (particulier) of een aanbetaling van 50% van het totale bedrag.

 

Er kan in de bestaande menu’s hier en daar wat gewijzigd worden. Alles is bespreekbaar.

 

Gerechten worden geserveerd in warmhouders bakken (chafing dishes).

 

Huur borden en bestek €3,00 per couvert.

 

Voor het opscheppen van de gerechten is het eventueel mogelijk om medewerkers van BIJ DE INDO in te huren.

Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken dan zijn hier extra kosten aan verbonden. De kosten voor het inhuren van medewerkers zijn €25,00 per persoon, per uurtarief inclusief 21% b.t.w..

 

Gratis bezorging binnen Roelofarendsveen e.o. (6 km). Buiten Roelofarendsveen worden extra rijkosten in rekening gebracht.

 

Bij verlies en/of schade van de materialen stellen wij u verantwoordelijk voor reparatie c.q. vervangingskosten.

 

Gelieve de Catering graag ruim van tevoren opgeven.

 

Graag horen wij 5 dagen van tevoren het definitieve aantal personen. Indien er een wijziging is van het aantal personen, ontvangen wij dit graag 48 uur van tevoren.