Over ons

Familiebedrijf

 

Wij zijn een familiebedrijf (broer en zus) dus kom je veel familieleden bij ons in de zaak tegen. Veel recepten zijn van onze moeder, soms gewoon simpel maar geraffineerd van smaak. Waar komt de naam vandaan? Dat is een uitdrukking.

“Waar halen we eten of wat gaan we eten vandaag”……..Bij de Indo(nesisch).

 

Zo kwamen we aan onze naam

BIJ DE INDO

Onze Keuken

 

De keuken van BIJ DE INDO biedt een scala aan gerechten uit Java. Wij gebruiken zoveel mogelijk verse kruiden, smaakversterker (ve-tsin) is taboe. Ons vlees is Halal (certificaat aanwezig) en is van goede kwaliteit. Onze gerechten zijn van zoet tot mild pittig en voor vegetariërs is er volop keus. Wij staan garant voor traditioneel Indonesische gerechten met een rijke en authentieke oriëntaalse smaak. Het eten is bereid met alleen maar verse producten en volgens origineel recept. Ontdek de smaak van onze gevarieerde eten uit onze Indonesische keuken. Onze kok gaat uw tong zeker verwennen met zijn kookkunst.

 

 

Allergieën

 

Veel van onze gerechtenzijn gluten vrij en veganistisch. BIJ DE INDO is baas in eigen keuken en wij weten daarom wat er in onze wadjan (wok) gaat. Heeft u een ander allergie, vraag naar de mogelijkheden.